Новини

27.07.2015
Amazon доплачуватиме власникам кредитних карток Amazon Prime
Amazon доплачуватиме власникам кредитних карток Amazon Prime Один з найбільших он-лайн рітейлерів Amazon продовжує вдосконалювати програму лояльності для покупців магазину. У березні 2015 року в рамках клубної програми Amazon Prime компанія почала пропонувати своїм клієнтам власні кредитні картки AmazonPrime Store Card, які, окрім кредитного ліміту, дозволяють отримувати бонуси і знижки при оплаті товарів на сайті Amazon.com.

У липні клубна програма Amazon Prime була розширена системою винагород за покупки. Тепер, розраховуючись брендового кредиткою від Amazon, покупець зможе повернути 5% від вартості замовлення. Дана система винагород поширюється майже на всі групи товарів.

На сьогоднішній день кредитна картка є гарною рекламою клубного сервісу Amazon Prime. Вартість членства в клубі становить $99 на рік, при цьому кредитна картка Amazon оформляється безкоштовно, а щорічна плата за користування кредиткою не стягується.

Очікується, що брендова карта Amazon дозволить компанії скоротити операційні витрати на обробку платежів за традиційними кредитними картками, оскільки процесінг фірмових карт коштує дешевше.

Повернення до списку