Новини

15.05.2019
НКЦПФР зареєструвала емісію облігацій компанії CardService
НКЦПФР зареєструвала емісію облігацій компанії CardService

НКЦПФР зареєструвала емісію облігацій компанії CardService загальною сумою 15 мільйонів гривень.

Випуск розділений на 2 серії - А і В, по 7,5 мільйонів гривень. Термін обігу - 5 років, передбачена оферта кожні півроку. Купон виплачується щоквартально, ставка купона на перші два купонні періоди - 25% річних.

Компанія вже має рейтинг позичальника інвестиційного рівня uaBBB від РА «Експерт-рейтинг», і зараз планує почати процес присвоєння рейтингу облігаційного випуску, а в подальшому - включити обидві серії в біржовий список Української біржі.

«Реєстрація облігацій для нас - це вихід на якісно новий рівень розвитку, - прокоментував Дмитро Богодухов, засновник компанії. - Запуск облігаційної програми компанії дає нам можливість за відсутності інших інструментів залучення коштів кредитними компаніями в Україні реалізовувати наші плани зі стратегічного розвитку бізнесу, в тому числі за допомогою виходу на ринок капіталу. Сподіваємося, що наш приклад наслідуватимуть і інші кредитні компанії в Україні, формуючи стійкий тренд і створюючи основу для розвитку фондового ринку в Україні, одним з ключових драйверів якого може стати небанківський фінансовий сектор - сьогодні він входить до числа найбільш рентабельних в Україні».

Повернення до списку