Новини

11.12.2015
Walmart запускає власну систему мобільних платежів
Walmart запускає власну систему мобільних платежів Американський рітейлер, який керує найбільшою в світі роздрібною мережею WalMart, заявив про запуск власної системи мобільних платежів з метою розширити платіжні опції для покупців і прискорити процес оплати.

Walmart Pay буде представлений в деяких магазинах мережі вже наприкінці цього тижня, ще кілька торгових центрів будуть підключені по закінченню святкового сезону. Сервіс оплати, інтегрований в додаток рітейлера, буде безкоштовним і стане доступним на всій території країни в першій половині 2016 року, заявило керівництво WalMart.

Walmart Pay буде працювати на iOS та Android і дозволить здійснювати оплату з будь-яких кредитних, дебетових, передплачених карт, а також подарункових карт Walmart. У майбутньому система мобільних платежів від Walmart дозволить інтегрувати інші платіжні опції, такі як мобільні гаманці.

Щоб скористатися Walmart Pay, клієнтові необхідно вибрати цей метод оплати в мобільному додатку рітейлера, далі на касі за допомогою камери смартфона відсканувати QR-код, після чого електронний чек буде відправлений у додаток.

Представивши мобільний додаток, Walmart розширив лінійку фінансових інструментів для своїх покупців. Раніше американським споживачам були доступні монобрендові кредитні картки Walmart Credit Card. В Україні такий вид кредитних карток якраз починає набирати популярність за допомогою CardService. Більше того, аналогічний мобільний додаток вже зараз доступний і українським торговельним мережам.

Повернення до списку